Golden Lotus
v/ Charlotte og Allan Weppenaar Pedersen.                          
Tlf. 48-141864 hv. 9-10. E-mail:  info@goldenlotus.dk
 
 
 

Information 2019

Centret er lukket 30 jan – 16 marts: Vi er i Cape Town, Sydafrika, dels for at afholde kurser samt arbejde med Homestead (gadebørnsprojekt), Zip Zap, AIDS projekter, SOS børneby og Desmond og Leah Tutu Legacy. Links til projekterne findes på vores hjemmeside.

Individuel konsultation. Samtale, vejledning og healing.  1½ time .
Supervision og Coaching. 1½ time.
Grupper (arbejdsplads, familier). Samtale og vejledning. 2 timer
Kostvejledning. Samtale og vejledning. 1½ time.
Parkonsultation. Samtale, vejledning og parøvelser. 2 timer.
Konsultation for børn. Korte samtaler, tegneterapi og healing. 1 time.
Konsultation for forældre og børn. Samtale og vejledning. 1 time.

Åbent hus for fjernhealing og fælles meditation (bemærk datoer). Den 26 april, 25 sept. Kl. 20.30 - 21.45. Der undervises i fjernhealing og vi har en fælles praksis for medfølelse. Tilmelding senest 1 april, denne er forpligtende.  Fri entre. Min 6 deltagere. Vi sender fjernhealing hver aften mellem kl. 23-23.15 og hver tirsdag (Fellowship of Trust) kl. 21.30-22 og hver torsdag international fjernhealing kl. 21.30-21.45.

Book of Joy: Dalai Lama og Desmond Tutu har udgivet en bog, oversat til dansk: "Glædens Bog" udkommet på Kristeligt Dagblads Forlag. Charlotte blev inviteret til at stille 2 spørgsmål om glæde. Spørgsmålene er blevet besvaret i afsnittet "Lidelse og Modgang, at møde vanskeligheder", side 146 til 148. Vi har haft den glæde at mødes med Desmond Tutu i hans lille meditationsgruppe siden 2012 i Cape Town hver fredag .

Ringe i Vandet, om Bob Moores Impuls. Ny bog om Bob Moore udgivet af BOD. Charlotte har bidraget med et afsnit samt illustrationer. Bogen udkommer også snart på engelsk.

Bogen ”Samtaler med Bob Moore”. Bogen er nu udkommet i 3 oplag og kan bl.a. købes på forlaget ”Thank You” som har udgivet bogen. Som medlemmer af bestyrelsen i foreningen ”Moore-Healing Association” har vi været med til at udgive bogen samt bidraget til forord, appendix og illustrationer.

Bogen "Conversations with Bob Moore": Bogen er udkommet den 6 januar 2014 på det internationale marked og kan købes bl.a. hos www.amazon.co.uk og www.gucca.dk

Bogen "Nærvære og Empati i Skolen". Håndbogen er udkommet på Akademisk Forlag samt Tyske forlag Belz, Gyldendal Akademisk i Norge, samt i Sverige Febaricuis Resurs. Charlotte er med-inspirator til bogen og med-forfatter til afsnittene om praksis øvelser og mandala. 

Foredrag og workshops. Siden 1984 har vi afholdt foredrag og workshops på folkeuniversitetet, lærer- og pædagogseminarer, firmaer, spirituelle seminarer i emner som enneagram, konfliktløsning, dødsbevidsthed, tantra, meditation, ikoner, gadebørn og Sydafrika. Vi kan kontaktes herom. Mere information på www.goldenlotus.dk .

Spirituel Fødsel og Død. Charlotte har i årene deltaget som spirituel jordemor ved mange fødsler.    Udover at undervise i dødsbevidsthed, fungerer Charlotte som bisidder og hjælper for døende i hjemmet, på hospice og hospitaler. Charlotte kan kontaktes hvis du ønsker hjælp til din fødsel eller død. Hun modtager gerne donation for hjælpen, som går videre til hendes arbejde med gadebørn i Sydafrika.

Golden Lotus Butik. Salg af Charlotte’s håndmalede ikoner og reproduktioner, oliemalerier, ikonpostkort samt bogen ”At Skrive en Ikon”. Der er en løbende udstilling og et udpluk af billederne samt prisliste på vores website. Butikken har løbende et salg af armbånd, halskæder, tasker, nøgleringe, etc, lavede af gadebørn og hjemløse kvinder, fra Homestead i Cape Town.  Indtægter går ubeskåret til Homestead.

Skt. Josefs Karmel Kloster: Charlotte har løbende undervist nonner på Karmel Klostre siden 2008 i Danmark og i Sverige i ikonmaling. Nonnernes ikoner er til salg: www.karmel.dk og www.karmel.se.

Links til vores andre hjemmesider:

www.ikonskole.dk. Information om ikonkurser, ikongalleri, mm.
www.alwp.com
. Information om regnskab, bogføring, mm.